De Nationale Energielabel vergelijker

Eenvoudig en vertrouwd geregeld...

Het energielabel is een belangrijk document om te hebben als eigenaar van een woning of bedrijfspand. Dit laat namelijk zien hoe energiezuinig een gebouw is en welke verbeteringen er mogelijk zijn om het energieverbruik te verminderen. Daarnaast is een energielabel verplicht bij oplevering (van nieuwbouw), verkoop of verhuur. Maar hoe vind je de juiste energieprestatie adviseur die je kan helpen bij het verkrijgen van een energielabel? Nationaal Energielabel heeft de oplossing.

Bij Nationaal Energielabel vinden we dat het verkrijgen van een energielabel snel, maar betrouwbaar en efficiënt moet verlopen. Daarom vergelijken we de energieprestatie adviseurs die bij ons zijn aangesloten en zorgen we ervoor dat je de adviseur vindt die het beste bij jou past. Dit doen we op basis van expertise, levertijd en prijs, zodat u altijd kan vertrouwen op het best passende voorstel.

Inmiddels hebben zich meer dan 500 energieprestatie adviseurs aangesloten bij Nationaal Energielabel op LinkedIn. Daar delen we vooral kennis en ervaring.

Ook voor de vergelijker willen we ons netwerk uitbreiden, maar alleen met adviseurs die voldoende expertise en kwaliteit kunnen bieden. De keuze via Nationaal Energielabel betekent niet alleen de juiste energieprestatie adviseur vindt, maar vooral ook kwaliteit en een uitstekende service.

Nationaal Energielabel logo

Kwaliteitskeurmerk

Alle energieprestatie adviseurs die op Nationaal Energielabel staan, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn gediplomeerd volgens de NTA8800 om energielabels te mogen uitgeven. We monitoren de adviseurs om ervoor te zorgen dat ze de beste service blijven bieden en dat klanten tevreden mogen zijn over de geleverde diensten.

Hierdoor bent u als klant van Nationaal Energielabel gegarandeerd van een officieel energielabel.

Enkel de aangesloten organisaties mogen het logo en de naam van Nationaal Energielabel gebruiken in hun communicatie en op de website. Nationaal Energielabel beschikt over een database met alle kwalificaties van alle Energielabel Adviseurs in Nederland. Daarnaast kennen we de meeste adviseurs persoonlijk, dus u kan Nationaal Energielabel aanspreken als u ergens mee zit. Ook misbruik van onze naam en daarmee het vertrouwen wat wij bieden mag u melden, we zullen dan onmiddellijk stappen ondernemen.